АВИОКЛУБ БУРГАС

 

ЗА НАС

 

Авиоклубът има за цел да събере младите любители на авиацията в центъра на събитията, а именно летище Бургас. На срещите членовете ще имат възможността да се запознаят с любопитни факти за летенето. Срещите на клуба се провеждат веднъж месечно в съботен ден. Темите са предварително избрани и имат за цел да обхванат най-интересните моменти от авиацията.

Не пропускай възможността да опознаеш тайните на летенето. На всяка среща имаш възможността да се запознаеш с професионалисти в летищната област и да чуеш лекции от Експерти в Авиацията. Редовните членове на клуба получават бадж за безплатен достъп до музея и много други подаръци от музея.

От пролетта на 2019 г. на територията на Авиомузей Бургас стартират срещите на Авиоклуба. Ако си професионалист авиатор или си просто любител свържи се с нас и се включи в дейността на клуба, за да опознаеш тайните на самолетите.

ЗАПИШИ СЕ

 

Процедурата за записване на в Авиоклуба е следната:

Изпратете три имена, училище и клас, телефон за връзка и профилна снимка на avioburgas@gmail.com или ни пиши на https://www.facebook.com/avioburgas/

Записването е безплатно!

За повече информация се свържете на телефон: 0885009673

Включи се днес и стани част от дейностите на Авиоклуб Бургас!