Авиомузей Бургас отново снимачна площадка

В първия месец на новата 2021 година  Авиомузей Бургас се превърна в снимачна площадка на бургазлийката Златка Димитрова, която отпразнува 200 000 последователи в своя Instagram профил и изненада феновете си с подаръци. Това е поредният случай, в който самолетите на музея се използват за фон или сюжет на видео клипове.  До момента са снимали музикалното дуо на бургаския рапър F.O. и Преслава Пеева (Peeva). Песента се казва "Поглед" и е част от съвместния им албум "Сем. Митеви".

Бургаските рапъри Kalinkata и Vladymoney, също използват самолетите в Авиомузей Бургас за тяхното видео, като заснемат клип към песента „Автопилот“. Снимките са главно в интерактивната експозиция на самолета Ан-12, а като втори декор е използван и флагмана на БГА „Балкан“ – Туполев 154.

Също така през 2017 година поп певецът Рафи избира Авиомузея за фотосесия и клип на балета му „Skywalkers“. През 2000 година, много преди благоустрояването на атракцията и обогатяването на експозицията му с допълнителни самолети, култовата бургаската група „Рап нация“ също снима клип там. Той е към една от най-слушаните им песни „Раз, два, три“.

 

За да следите всичко ново, което ще се случва в Авиомузей Бургас, последвайте официалната ни Facebook страница: Авиомузей Бургас - www.facebook.com/avioburgas.

ВКЛЮЧИ СЕ

Помогни да запазим историята на родната авиация жива и стани част от нея:

Направи Дарение | Стани Доброволец